Üdvözlöm oldalamon!

 

A Magi Biztonságtechnika debreceni székhelyű vállalkozás. Elsősörban Hajdú-Bihar megye és a környező megyékből érkeznek hozzám megrendelések, de gyakran előfordul, hogy távolabbi városokból is felkérnek komolyabb rendszerek telepítésére.

1993 óta foglalkozom biztonságtechnikai rendszerek, kapu automatikák telepítésével, javításával, karbantartásával. Szerencsém az, hogy a munkám a hobbim is egyben. Oldalamon szeretnék segítséget nyújtani a választásban mindazoknak, akik a jövőben szeretnének valamilyen biztonságtechnikai vagy kapu automatika rendszert telepíteni otthonuk, családjuk és értékeinek védelmére vagy akár vállalkozásuk értékeinek védelmére. Vállalkozásom célközönsége általában családok és a vállalkozói réteg egyaránt, de a cél minden esetben közös: egyszerűen kezelhető, könnyen használható, 100%-ban biztonságos védelmet nyújtson a hozzátartozóik és értékeik számára.

Egy biztonságtechnikai rendszer kiépítése nem kis felelősség, hiszen számos szempontot kell számításba vennünk. Sokan azt gondolják, hogy a biztonság és értékvédelem elhanyagolható dolog mindaddig, amíg a baj be nem következik. Tényleg velünk nem történhet meg? Sajnos a nem megfelelő körültekintés, akár emberélettel vagy érték veszteséggel járhat, ezért érdemes jó előre gondolkodni, megelőzni és felkészülni az esetleges veszélyre.

Számomra biztonságtechnikai szakemberként mindig elsődleges szempont volt, hogy az általam telepített rendszerek könnyen használhatóak, megbízhatóak, esztétikus és szakszerű kivitelezésűek legyenek.

Márkafüggetlen vállalkozóként bármilyen anyagfelhasználási igényt ki tudok elégíteni, de számomra fontos szempont, hogy a felhasznált alapanyagok mindig kiváló minőségű, megbízhatóak legyenek és használatukkal elérjük a megrendelő által elvárt biztonsági szintet. Természetesen megrendelőim nemcsak új biztonságtechnikai rendszerek telepítésénél, hanem meglévő rendszerek esetén is számíthatnak a munkámra.

Másik fontos terület amivel a biztonságtechnika mellett foglalkozom, a garázskapu és kapu automatizálás, valamint garázskapu és kapu szerelés.

 

Forduljon hozzám bizalommal, ha az alábbiakra van szüksége:

  • Riasztó rendszer
  • Tűzjelző és oltó rendszer
  • Videó megfigyelő rendszer
  • Beléptető és munkaidő nyilvántartó rendszer
  • Audió és videó kaputelefon
  • Kapuautomatizálás
  • Garázs és utcai kapuk
Árajánlatot mindig helyszíni felmérés és előzetes megbeszélés után tudok készíteni.

A teljes biztonságtechinkai rendszer megtervezésekor figyelembe veszem a védendő értéket és a megrendelő elvárásait, és ez alapján javaslom a felhasználandó biztonságtechnikai eszközöket, amely segítségével eléri a megfelelő biztonsági szintet.

Remélem, referenciáim elnyerik bizalmát és hamarosan megrendelőmként üdvözölhetem.

 

Üdvözlettel:

Magi János biztonságtechnikai rendszerszerelő

Telefon : 06-30/9857-833
Email : magijanos@hotmail.com