riasztorendszer
Riasztórendszer szerelés és karbantartás
  • riasztó szerelés, lakásriasztó szerelés, biztonsági rendszer szerelés, vagyonvédelmi rendszer szerelés, ingyenes helyszíni felmérése.

  • riasztó szerelés, lakásriasztó szerelés, biztonsági rendszer szerelés, vagyonvédelmi rendszer szerelés ingyenes tervezése és árajánlat kidolgozása akár több fajta anyag felhasználással.

  • riasztó szerelés, lakásriasztó szerelés, biztonsági rendszer szerelés, vagyonvédelmi rendszer szerelés, saját vagy idegen rendszer bővítése.

  • riasztó javítás, lakásriasztó javítás, biztonsági rendszer javítás, vagyonvédelmi rendszer javítás, vagy csak hibafeltárás, karbantartás, saját vagy idegen rendszer esetében is.

  • riasztó, lakásriasztó, biztonsági rendszer, vagyonvédelmi rendszer, távfelügyeleti bekötése ( 24 órás figyelőszolgálat járőrös kivonulással ) vagy saját mobiltelefonra riasztás esetén üzenetküldése a riasztó központ vagy annak GSM átjelzője által.

  • riasztó, riasztóközpont, riasztórendszer helyben lévő más rendszerekkel (pl. kamera, kaputelefon, kapuautomatika) való szinkronizálása, egymás vezérlése, együttműködtetése az igényeknek megfelelően.

Riasztórendszer, vagyonvédelmi rendszer, riasztó javítás és karbantartás típustól és márkától függetlenül! Márkafüggetlen biztonságtechnikai vállalkozásként, bármilyen típusú riasztó rendszer és vagyonvédelmi rendszer telepítésével, javításával, és karbantartásával forduljon hozzánk bizalommal!

Az általunk gyakran használt eszközök típusai : Bosch, Satel, DSC, Paradox, Pyromix, OPTEX

Riasztó rendszer
Riasztó rendszer
Riasztóközpont
A bemutatott panel gyárilag választható méretű fém dobozban foglal helyet, beépített hálózati trafóval és a rendszer szünetmentesítését biztosító választható kapacitású akkumulátorral. Továbbá innen indul a vezetékhálózat a rendszer többi alkotóelemi felé.

Riasztó központok alapban 8 zónát biztosítanak, de közepes, vagy nagyobb rendszerek építése esetén zónabővítőkkel lépésekben akár 128 zónáig is bővíthetőek.

Egy rendszeren belül létrehozhatunk egymástól külön működtethető partíciókat, saját kezelővel, hangjelzővel és oda tartozó felhasználói kódokkal. Családi ház esetben az otthon tartózkodás estén alkalmazhatunk részélesítést, egy gombnyomással, ahol csak a nem látogatott helyiségek élesednek, ha kell akár automata üzemmódban is.

A beépített kommunikátor küldhet jelzést távfelügyeleti állomásnak (kivonuló szolgálatnak) mindennemű eseményről, vagy ha elegendő saját mobiltelefonra is. A belső eseménymemóriája a helyi kezelőről, vagy a hozzá csatlakoztatott PC-ről is lekérdezhető. Hálózati feszültség kimaradása esetén a beépített akkumulátorról, tovább működik a teljes rendszer. A saját akkumulátort a hálózatról tölti, teszteli és ha cserélni kell a kezelőn azt megjeleníti. A rendszer minden részét felügyeli, beleértve a vezetékhálózatot is. Bárhol meghibásodás, vagy megbontás van, azt a kezelőn megjeleníti. Programozható automataműködés pl. élesedés, részélesedés, kikapcsolás egy meghatározott időpontban. Programozható kimeneteiről működtethetünk bármilyen elektromos fogyasztót pl. motoros redőnyt a kezelői gombról, vagy valamilyen funkcióhoz történő hozzárendeléssel, vagy távoli eléréssel pl. mobiltelefonról élesítés, kikapcsolás, stb.