Füstágyú
A füstágyú egyedülálló, hatékony eszköze a biztonságtechnikai védelmi rendszerünknek, hiszen a betörés alkalmával néhány másodperc alatt sűrű ködszerű füsttel árasztja el a védendő helyiségeket, és ezáltal megakadályozza, hogy a betörő tájékozódhasson a helyiségben. Ahogy mondani szokták, amit nem lát, azt nem tudja elvinni.

A térfigyelő kamerákkal ellentétben a füstágyú azonnal megakadályozza a rablókat, mivel másodpercek alatt elhomályosít minden értéket, melynek ellopását tervezték. Ez arra kényszeríti a betörőt, hogy elhagyja az épületet azon az úton, amelyiken bejött.

Köd-alapú védelmi rendszer kis és nagy területekre

Gyakorlatilag nincs határa annak, hogy milyen értékeket és területeket lehet megvédelmi ezzel a védelmi rendszerrel. Az Egyesült Királyságban, Dániában és a világ sok más pontján védik rendszereink a betörés, rongálás vagy rablás által okozott nagy anyagi veszteségektől, magas biztosítási költségektől és kellemetlen tapasztolatoktól a cégeket az év minden napján.
A készülékünk által kibocsátott, füstre emlékeztető köd teljesen ártalmatlan. Emellett egy olyan beépített biztonsági rendszere is van, mely megakadályozza, hogy a készülék véletlenül aktiválódjon egy olyan személy által, aki nem betörő.

kiegeszitok-5
kiegeszitok-6
fustagyu-2
fustagyu-1
fustagyu-3
fustagyu
Ennek az eszköznek az alkalmazásával ténylegesen megakadályozható egy helyiség kirablása. a készüléket a riasztó központ indítja. Egy 100 m3-es légteret, 10 másodperc alatt áraszt el átláthatatlan füsttel. Így a védett tér szinte azonnal füst által védelem alá kerül, ameddig a kivonuló szolgálat a helyszínre nem ér.